container
container Nederlands woordenboek Woorden.org.
informatica Een container in de informatica is een datastructuur die een conceptuele bak of houder implementeert die een of meer andere objecten bevat. Een gegeven c. kist Een container of zeecontainer is een gestandaardiseerde metalen kist voor het transport van losse goederen.
Gebruik gemeentegrond voor container, steigers, kraan of werkterrein Capelle aan den IJssel.
Denk en doe mee. Gebruik gemeentegrond voor container, steigers, kraan of werkterrein. Los zand, aarde, of grind storten? Overzicht Bouw en verbouw. Bent u aan het verbouwen en wilt u tijdelijk de openbare ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld een steiger, container of eco-toilet of een werkterrein inrichten?
Container Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Harlingen.
Alleen als uw container voor 7.30 uur op de dag zelf buiten aan de weg staat, kan gegarandeerd worden dat deze ook leeg gemaakt wordt. Zet u uw container later buiten, dan heeft u de kans dat de ophaalauto al geweest is en uw container dus niet geleegd wordt.
Wanneer moet je container naar buiten tijdens de feestdagen? indebuurt Bergen op Zoom.
Afvalkalender voor jouw container. Wil je weten of de feestdagen gevolgen hebben voor jouw afval? Kijk dan op de afvalkalender van Saver. Postcode en huisnummer invullen en je weet het meteen! Lees ook: Container te lang of te vroeg buiten?
Ondergrondse containers Gemeente Utrecht.
locatie van de container is goed bereikbaar voor alle woningen. afstand van de container tot de erfgrens is minimaal 2 meter vanuit het hart van de container. afstand van de container tot de gevel van de woning is minimaal 3 meter.
Container aanvragen of omruilen gemeente Oisterwijk.
Is uw container te groot of te klein geworden door bijvoorbeeld een wijziging van de gezinsgrootte? Dan ruilt u uw container gratis om of vraagt een extra container aan. Er is keuze uit een kleine container van 140 liter of een grote container van 240 liter.
Container, milieupas en KCA-box Gemeente Dongen.
Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat u een nieuwe container ontvangt. Wij nemen telefonisch met u contact op om een afspraak te maken over de levering van de nieuwe container. Indien uw huidige container beschadigd is, nemen wij deze container mee terug bij het bezorgen van uw nieuwe container.
Den Haag Volle of kapotte container melden.
Het nummer vindt u op de voor of achterkant van de container. Houd er rekening mee dat u zelf naar HMS, Plutostraat 1 moet komen om de inhoud van de container te doorzoeken en dat er kosten aan verbonden zijn.
Melding container, steiger of bouwkeet plaatsen Gemeente Delft. Ga naar de homepagina Gemeente Delft Delft.
DvG Language switch. Delft mijn loket button. Melding container, steiger of bouwkeet plaatsen. Melding container, steiger of bouwkeet plaatsen. Gaat u verbouwen? En wilt u een container, steiger, bouwkeet of ander voorwerp plaatsen op uw eigen terrein of in de openbare ruimte?
Container kist Wikipedia.
Brandstofkosten maakten hiervan de helft uit. Voor stukgoederen zijn ze dan ook bijna de enige manier van transport geworden in gespecialiseerde containerhavens zoals Rotterdam, Zeebrugge en Antwerpen. In 2006 was Rotterdam gastheer voor het Year of the Container naar aanleiding van de 50e verjaardag van de container.
Rolcontainer huren voor je bedrijfsafval MKB-afval.
Deze container is te groot om door een normale deur naar binnen te rijden. Deze container heeft vier wielen en is 165 x 110 x 140 cm B x D x H. Met zijn inhoud van 1700 liter is dit de grootste container in ons assortiment.

Contacteer ons