haak
Het Vlaams woordenboek kalle met de haak.
Niet te dicht bij het water hé, kalle met de haak zit daar, riep moeder. Toen moeder in huis aan het werken was riskeerde het kleine meisje zich eens wat dichter bij het water, doch uit schrik dat kalle met de haak haar in het water zou trekken, keerde ze vlug op haar stappen terug.
Brei en Haakaccessoires kopen? Bestel bij Wolplein.nl.
Wol en garens koop je voordelig online bij Wolplein Dé online winkel voor breien en haken. Je hebt geen producten in je winkelwagen. Alle wol garen. Manos del Uruguay. SMC / Schachenmayr. Yarn and Colors. Brei Haak Accessoires. Brei Haak Accessoires.
haak WikiWoordenboek.
aan de haak slaan. iemand te pakken krijgen, met name in de zin dat het je lukt om een liefdesrelatie met iemand te krijgen na langdurig proberen letterlijkiemand: die aan het hengelen is en dan een vis aan de haak heeft.
Haak kopen? Haken voor in verschillende materialen.
Tesa Powerstrips zelfklevende haak 58045-00-01. Sencys schroef haak staal Ø 94, mm x 80 mm 2 pcs. Suki vleeshaak rvs grijs 120 mm. Sencys schilderijhanger vermessingd staal 24 mm 5 stuks. Sencys schroefduim zwart 4 x 50 mm 10 stuks.
Haak Wikipedia.
Een haak is een gebogen stuk hard materiaal bijvoorbeeld metaal, kunststof of hout. Afhankelijk van de plaatsing van de haak kun je met behulp van een haak iets ophangen in dat geval zit de haak aan het op te hangen object vast of iets aan een haak ophangen in dat geval is de haak min of meer stationair.
Haken Hubo.
Over energie en milieu. Veilig online betalen. Algemene voorwaarden Sitemap Privacy Cookies. Nederlands NL Français FR. 2020 Hubo België nv Koralenhoeve 35, 2160 Wommelgem BTW BE 0411 982 457. Hubo gebruikt cookies om je surfervaring op deze site te verbeteren.

Contacteer ons