tandarts
Tandartspraktijk identis uw vertrouwde team tandartsen en specialisten.
Het werken in collegiaal verband, zorgt ervoor dat iedere tandarts zijn specialisatie kan uitoefenen. U komt terecht bij de tandarts die het meest geschikt is voor uw specifieke noden. Ondanks dat iedere tandarts zijn specialisatie heeft, vindt er regelmatig collegiaal overleg plaats.
Tandarts Brussel Nederlandstalig Esthetische Tandheelkunde.
Wie droomt er niet van zijn of haar glimlach een facelift te geven? In 2 tot 4 weken behandeling kunt u een verrassend resultaat bereiken. Kies ervoor je tanden professioneel te laten bleken onder de begeleiding van een gekwalificeerde tandarts.
Tandkliniek Tandarts Deurne.
U kan ONLINE reserveren voor noodgevallen of voor een jaarlijkse controle. Voor alle andere behandelingen gelieve telefonisch een afspraak te maken op het nummer: 03/325.38.80. een afspraak maken. Make an appointment and well contact you. Tandarts Selvi Palaniappan. Copyright 2016 Tandarts Deurne All Rights Reserved.
De Smilekliniek Tandheelkunde, orthodontie, implantologie en meer.
Infectiebeheersing is steeds onze prioriteit geweest zoals u al zal gemerkt hebben bij eerdere bezoeken, maar deze nieuwe tijden brengen nieuwe regels met zich mee. Onze praktijk volgt de aanbevelingen voor infectiebeheersing van de Vlaamse Beroepsverenigingen Tandartsen, de Hoge Gezondheidsraad en het Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk.
Tandartsenpraktijk Vermeersch Maldegem.
Welkom bij tandartsenpraktijk Vermeersch te Maldegem. Ons team van tandartsen heet u van harte welkom op onze website! Naast de praktische gegevens over onze praktijk vindt u hier ook informatie omtrent behandelingen en ons online afsprakensysteem. Heeft u nog praktische vragen of heeft u een dringende behandeling nodig?
Tandartsendorp.
Tandarts / Tandartsassistente / Mondzorgassistente. Een enthousiaste collega en/of helpende hand voor tandarts en patiƫnten., Gelieve zich 5 minuten voor de afspraak aan te melden voor het aanmaken van uw dossier: mee te brengen zijn uw ID, eventuele verwijsbrief en anamneseformulier/medicatielijst.
Tandarts Brussel: Maak gratis en afspraak op het Internet.
Het is ook mogelijk om een kinderarts te raadplegen die een tandarts is die gespecialiseerd is in de zorg voor kinderen, of om een orthodontist te raadplegen die zich bezighoudt met het corrigeren van slechte stand van tanden voor een functioneel en esthetisch doel.
Openingsuren Tandartspraktijk Nuytens: tandarts Luc Nuytens en Philippe Nuytens.
Ma 9 19 u. Di 14 19 u. Do 9 19 u. Za 09 12 u. Contacteer ons in Marke. Tandartspraktijk Nuytens Marke. T 32 056 22 57 33. Er worden enkel telefonisch afspraken gemaakt en niet via e-mail. info@tandartspraktijknuytens.be Webdesign Publi4u.be.
Vind een Tandarts in Brussel Doctena.
Tandarts dichtbij Brussel zonder onlineagenda. Geen zorgverlener gevonden. Ik heb de instructies gelezen en aanvaard. Terug naar zoeken Vervolg het boeken. U wordt doorgestuurd naar een extern platform om uw reservering af te ronden, waarbij u uw Doctena-account niet kunt gebruiken.
Home Tandartsenpraktijk De Preventie Meise.
Kroon en Brugwerken kunnen zowel op natuurlijke tanden als op implantaten geplaatst worden. Enige voorwaarde bij plaatsing op natuurlijke tanden is dat het aantal ontbrekende tanden beperkt moet zijn. Onze kroon en brugwerken vervangen de ontbrekende tanden op een onzichtbare manier.
Tandartsen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Hogere tarieven bij de tandarts, maar we merken het voorlopig niet. Koen Geens: Een goede overheid betaalt alle facturen tegelijkertijd. Minister" De Block vraagt meer kwaliteit, maar met een dalend budget wordt die steeds moeilijker waar te maken." Volg ons op.

Contacteer ons